Finanțare
Acum este momentul să îți faci cadoul pe care ți-l dorești de mult timp.

Îți poți achiziționa produsul Apple preferat direct din magazinul iCentre din Promenada Mall, în rate lunare, utilizând varianta de finanțare potrivită pentru tine.

Cumpără acum produsul Apple mult dorit, rapid, simplu și avantajos. La iCentre poți achita comenzile online în rate lunare, folosind metoda de finanțare pe care o alegi și care este special concepută pentru achizițiile online.
Acum îți poți cumpăra produsul Apple care se potrivește stilului tău, pentru că ai la dispoziție metode convenabile prin care poți să efectuezi plata și variante de creditare avantajoase.
Ai posibilitatea de a achiziționa produsele tale preferate Apple online și poți plăti în rate, folosind un card de credit sau de debit, în funcție de preferințele și nevoile tale.
Dispui de diverse variante de creditare pentru plata cumpărăturilor tale. Poți alege instituția financiară preferată și numărul de rate care te avantajează.
Pentru produsele achiziționate din magazin, consultantul iCentre îți va indica cea mai avantajoasă metodă de creditare, în funcție de preferințele tale și te va ajuta să completezi documentele necesare.
Achiziționează noul produs Apple folosind plata cu cardul de cumpărături Raiffeisen Bank, în maximum 12 rate fără dobândă. Profită de opțiunea rate lunare fixe, fără dobândă, folosind următoarele carduri de cumpărături: Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold.
Cum funcționează facilitatea Rate fără dobândă?
1. Alegi ca modalitate de plată „plata în rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Raiffeisen” și selectezi numărul de rate dorit – maximum 12 rate;
2. Efectuezi plata propriu-zisă;
3. Urmărești în raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egală fără dobândă și la rambursare;
4. Rambursezi rata lunară până la data scadenței, pentru a beneficia de dobândă 0%.
RATE LUNARE
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Te poți bucura de noua ta achiziție marca Apple chiar acum, cu posibilitatea de a plăti în 3, 6, 9, 10 sau 12 rate, exclusiv pentru comenzile online.
RATE LUNARE
3
6
9
10
12
Poți cumpăra produsele Apple preferate direct din magazinul nostru din Promenada Mall, folosind metoda de finanțare potrivită, pentru plata în 3, 6 sau 12 rate lunare. Ofertă valabilă în magazin și online.
RATE LUNARE
3
6
12
Ai posibilitatea să alegi plata în 3 sau 6 rate lunare pentru orice produs Apple, variantă de finanțare exclusiv pentru comenzile online.
RATE LUNARE
3
6
12
E momentul să-ți faci un cadou. Cumpără acum orice produs Apple îți dorești și achiți contravaloarea acestuia în 3, 6 sau 12 rate lunare, exclusiv pentru comenzile online.
RATE LUNARE
3
6
12
Ai opțiunea de a alege finanțare pentru plata în 3 sau 6 rate lunare. Ofertă valabilă online.
RATE LUNARE
3
6
Persoanele juridice au posibilitatea de a beneficia de finanțare personalizată pentru echipamentele IT necesare pentru desfășurarea activității. Vă rog să vă adresați direct către noi pentru oferta pe persoane juridice.
În vederea indicării celei mai avantajoase metode de creditare, iCentre colectează informațiile pe care le furnizezi. Utilizarea datelor cu caracter personal colectate de iCentre, inclusiv mai multe detalii privind drepturile de care beneficiezi în cadrul prelucrării sunt disponibile aici.
Bucură-te de produsul mult dorit, totul e mai simplu în rate!
Poti sa alegi soluția 100% online oferită de TBI Credit.
Doar 10 minute din timpul tău, cartea de identitate la îndemână și produsele sunt aproape la ușa ta.
10 minute timp de răspuns
24/7 disponibil
Online - semnezi electronic
Alegi produsele dorite și le adaugi în cos. Selectezi TBI Credit la metoda de plată. Completezi câmpurile solicitate.
Intri în apel video cu un reprezentant TBI Credit pentru identificare. Prezinți cartea de identitate și aștepți verificarea eligibilității.
Primești răspuns în 10 minute, apoi semnezi online contractul electronic.
Produsele pleacă spre tine în cel mai scurt timp.
Bucură-te de creditarea digitală!
Fără drum la magazin sau la bancă! Aplică acum pentru creditul accesibil oricui.
  • 10 minute
  • un flux automat
  • 100% online
  • disponibil 24h/7
Mai jos gasești un exemplu reprezentativ de calcul. Poți alege valoarea ratei și numarul de rate in pasul 1, așa încat vei ști exact cât platești:
Pentru o tranzacție în valoare de 5000 Lei, rambursată în 24 de rate fixe, egale, dobânda este 0%, comisionul de analiză dosar este de 95 Lei, iar comisionul lunar de administrare card este de 5 Lei/lună. Valoarea ratei lunare platită este de 210 Lei și valoarea totală plătibilă este 5100 Lei, DAE 1.83%
Prezentul exemplu de calcul are caracter estimativ și se aplică în cazul care nu se efectuează nicio altă tranzacție până la rambursarea integrală a creditului, iar fiecare rată lunară este achitată integral.
*Serviciu disponibil 24/7. Ai nevoie de un dispozitiv cu cameră video și microfon.