Educatie

Schimba stilul de a invata!

 

Apple sustine elevii, studentii si profesorii prin cele mai avantajoase conditii de finantare. Mergi in magazinele iCentre si descopera cele mai bune solutii de a invata rapid si eficient.

 

 

Alege un Mac.

 

Indiferent ce Mac alegi, vei avea un computer care incorporeaza cea mai avansata tehnologie si iti permite sa faci lucruri senzationale, imediat ce l-ai despachetat. Avand la baza cel mai avansat sistem de operare desktop din lume, Mac este pe cat de usor de utilizat, pe atat de puternic. Si are o multime de aplicatii Apple pentru creativitate, care te ajuta sa colaborezi si sa creezi proiecte uimitoare. Asigurandu-va ca va incadrati in conditiile de eligibilitate ale acestui program beneficiati de avantaje importante la achizitia produselor Apple, dupa cum urmeaza:

 

Reducere de 5%: scoli, facultati, centre de limbi straine, institutii de cercetare, gradinite (trebuie sa fie acreditate de Ministerul Educatiei) - pentru a beneficia de reducere aveti nevoie de factura emisa de catre reseller catre institutie.

 

Reducere de 3%: studenti, profesori - pentru a beneficia de reducere aveti nevoie de copie CI si copie carnet de student sau legitimatie profesor.

 

 

Alege un iPad.

 

Ia-ti intreaga biblioteca cu tine. Alege dintre mii de aplicatii educationale din App Store. Gestioneaza-ti proiectele si orarul cursurilor cu usurinta. Pastreaza legatura prin e-mail, iMessage sau FaceTime. Orice ai face la facultate, iPad este dispozitivul perfect. Asigurandu-va ca va incadrati in conditiile de eligibilitate ale acestui program beneficiati de avantaje importante la achizitia produselor Apple, dupa cum urmeaza:

 

Reducere de 3%: reducere valabila doar pentru institutii educationale (scoli, facultati, centre de limbi straine, institutii de cercetare, gradinite).