iCentre

iCentre este expertul tau in tehnologie, cel care-ti vorbeste pe intelesul tau despre lucruri pe care oamenii de acum 100 de ani le-ar fi considerat science fiction. Suntem prietenul cu care descoperi impreuna cele mai noi si cool gadget-uri. Cel care te ajuta sa intelegi si sa iubesti tehnologia. Care te inspira sa iti indeplinesti dorintele, sa alegi mereu cele mai potrivite produse pentru nevoile tale, dar si cel care te indeamna sa fii mereu cu un pas inainte, in viitor.

La iCentre iti oferim inspiratie atunci cand o cauti, ne dorim sa traiesti experienta completa a tehnologiei si suntem gata oricand sa vorbim impreuna despre ceea ce te pasioneaza.

La iCentre totul este dincolo de tiparele obisnuite.

 • Misiune

  iCentre este magazinul in care gasesti intotdeauna tehnologia de care ai nevoie, brandurile pe care le admiri dar si cele mai noi si fascinante gadget-uri care te fac sa zici pe loc "Wow, ce cool"!

  Tehnologia este o pasiune pe care o impartasim cu tine si ne dorim ca experienta ta sa fie unica, sa te inspire catre un stil de viata inovator si sa aduca in viata ta cele mai noi si fantastice tehnologii.

  La iCentre viitorul este acum.

 • Viziune

  Avem norocul sa traim intr-o epoca in care iti pui ochelarii si imediat intri intr-o lume virtuala, zgarda cainelui tau iti spune imediat in ce cartier a ajuns evadatul, iar laptopul tau este si contabil dar si bodyguard si te anunta imediat daca ti-a intrat un hot in casa sau este doar pisica vecinilor. Stim ca acesta este doar inceputul si ca vor urma niste gadgeturi si mai si! Iar noi vrem sa le facem accesibile tuturor.

  Pentru ca toate gadgeturile de la iCentre iti fac viata mai buna in cel putin 3 moduri diferite, vrem sa le urmam exemplu si sa fim ceva mai mult decat un simplu magazin.

  Vrem sa ne reinventam de fiecare data cand avem ocazia, sa ne depasim limitele si sa cream o comunitate de entuziasti ai tehnologiei premium.

 • Valori

  Valorile in care credem nu sunt doar niste cuvinte mari ci stau la baza filosofiei brandului iCentre si a intregii noastre mentalitati ce ghideaza toate actiunile noastre si modul in care operam zilnic:

  Autenticitate - iCentre este un intreg univers al tehnologiei de inalta calitate si cel mai important pentru noi este sa nu uiti niciodata experienta ta aici.

  Responsabilitate - Noi suntem ghidul tau in adaptarea la noi tehnologii si cel mai important pentru noi este ca noua experienta sa fie exceptionala.

  Dedicare - Suntem intru totul dedicati dorintelor si nevoilor clientilor nostri si ne dorim sa fim mereu ghidul perfect catre lumea tehnologiei.

  Viziune si creativitate - Credem ca noile tehnologii impreuna cu cele mai eficiente si originale solutii sunt cele care aduc cu adevarat valoare adaugata vietii cotidiene.

  Inovare - Suntem permanent informati despre tehnologiile de ultima ora, promovam solutiile inovatoare si suntem primii care le punem la dispozitia clientilor.